• Haberler
  • Bartın
  • Gençliğe Değer kamplarına yoğun başvuru gerçekleşti

Gençliğe Değer kamplarına yoğun başvuru gerçekleşti

Bartın Müftülüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla ortaokul çağındaki erkek ve kız öğrencilere yönelik düzenlenecek 'Gençliğe Değer' kampları için yoğun başvuru gerçekleşti

Bartın Müftülüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla ortaokul çağındaki erkek ve kız öğrencilere yönelik düzenlenecek “Gençliğe Değer” kampları için yoğun başvuru gerçekleşti.

Bartın Müftülüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla ortaokul çağındaki erkek ve kız öğrencilere yönelik 29 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında “Gençliğe Değer” kampları düzenlenecek.

Erkek öğrencilerin kamp yeri Hendekyanı Erkek Kur’an Kursu, kız öğrencilerin kamp yeri ise Kaynarca Kız Kur’an Kursu olacak.

Değerler Eğitimi, Yarışmalar, Kitap Okuma, Film izleme, çeşitli oyunlar ve gezi etkinliklerinin düzenleneceği kamp programına katılmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 23 Ocak Salı günü olarak duyurulmuştu.

Sadece ortaokul öğrencilerinin kabul edildiği kamp programına yoğun başvuru gerçekleştiği ve kontenjanların sınırlı olmasından dolayı başvurular arasından büyükten küçüğe doğru seçim yapılacağı bildirildi.
 

Bakmadan Geçme