'Geleceğin ormanlarını kuruyoruz'

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce bütçe toplantılarının ilki Bartın ve Ulus Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce 2025 - 2026 - 2027 yılları Döner Sermaye bütçe hazırlıkları kapsamında Bartın, Karabük ve Zonguldak illerinde gelir-gider bütçesi ile izleyen iki yılın tahminlerinin tespit edileceği bütçe toplantıları başladı. 

Döner Sermaye Bütçe Teklifleri, gelir-gider denk bütçe olacak şekilde hazırlanmasına ve gelir tahminlerinin en doğru şekilde bütçeye yansıması hedeflenen ve bu doğrultuda Bölge Müdürlüğüne bağlı 14 Orman İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan bütçe toplantılarının ilki Bartın ve Ulus Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirildi. 

Toplantıya; Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar başkanlığında Orman İdaresi ve Planlama, Ağaçlandırma ve Silvikültür, Makine ve İkmal, İşletme ve Pazarlama, Mali İşler Şube Müdürleri, Bartın ve Ulus İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları ile İşletme Şefleri katılım sağladı.

İşletme Müdürleri tarafından sorumluluk alanlarında yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirmeyle başlayan toplantılar, İşletme Şefleri tarafından İşletme Şefliklerinde yürütülen faaliyetler, gerçekleşmeler ve takip eden yıllarda yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında detaylı anlatımlarla devam etti.
Döner Sermaye bütçe hazırlıkları diğer İşletme Müdürlüklerimizde ve Fidanlık Müdürlüğünde yapılacak toplantılarla devam edecek olup sürdürülebilir orman yönetimi çerçevesinde, ormanlarımızı korumak, geliştirmek ve devamlılığını sağlayacak şekilde hazırlanan planların bütçesi oluşturulacak.
'Geleceğin ormanlarını kuruyoruz'

Bakmadan Geçme