• Haberler
  • Bartın
  • Fırıncıoğlu, 'Herkesin bu coşkuya ortak olmasını istiyoruz'

Fırıncıoğlu, 'Herkesin bu coşkuya ortak olmasını istiyoruz'

Cumhuriyetin 100. yılının Bartın'da bir dizi etkinlik ile hafta boyunca kutlandığını belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 29 Ekim Pazar günü de bir dizi faaliyette bulunulacağını söyleyerek, tüm vatandaşları Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusuna ortak olmaya davet etti. 

Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu şehir geneline yaymak ve bu özel günün anlamını vurgulamak amacıyla Bartın Belediye Başkan Hüseyin Fahri  Fırıncıoğlu’nun talimatları doğrultusunda cadde ve sokaklar afişlerle süslenerek, Türk Bayrakları ile donatıldı. Yapılan bu çalışmalarda 10 bin adet ipe dizili Tür Bayrağı cadde ve sokaklara asılırken, toplam 9 bin 370 adet Türk Bayrağı da vatandaşlara ve esnaflara dağıtıldı.

Belediye personeli de unutulmadı

Tüm bu çalışmaların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu tarafından Belediye personeline de Türk Bayrağı hediye edildi.

Tüm personelin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Başkan Fırıncıoğlu, herkesi ev ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti. Fırıncıoğlu; “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın büyük coşkusu, gururu ve heyecanı içindeyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla karşılamak istiyoruz. Herkesin bu coşkuya ortak olmasını istiyoruz. Bu kapsamda da bayrak dağıtımı yapıyoruz. Bir asrı dolduran cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşku ve gururla hep birlikte kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme