Fahri Ustaoğlu'ndan teşekkür

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın ziyareti Bartın'a iz bırakırken organizasyonun gerçekleşmesinde önemli katkıları bulunan Lobin Internatıonal Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu açıklamalarda bulunarak teşekkür etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, 20-21 Ağustos tarihlerinde Lobin Internatıonal Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun davetlisi olarak Bartın’a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyaret kapsamında şehit yakınları ve gaziler onuruna bir yemek düzenlenirken KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Bartın’ın iş dünyası temsilcileriyle de bir araya geldi. 

Bartın Valiliği, Bartın Şehitliği ve tarihi Amasra ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, ziyaretlerinde Bartın halkı ile sıcak temaslarda bulundu.

Ustaoğlu’ndan teşekkür

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ı Bartın’a davet eden ve Cumhurbaşkanı Tatar’ın Bartın programının her anında yer alan Lobin Internatıonal Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu açıklamalarda bulunarak, “Ziyaret boyunca gösterilen misafirperverlikten dolayı, başta T.C. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç olmak üzere, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’ın ilgili tüm kurum ve kuruluşlarına ve Emniyet Teşkilatına teşekkürlerimizi sunarız. Bu ziyaret, Türkiye ve KKTC arasındaki bağların ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme