Doğal yağlardan yaptığı ürünleri satışa sundu

Bartın Belediyesi tarafından 23. kez düzenlenen El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarında standını açan Elif Bozkurt özel yağlar ile hazırladığı doğal içerikli el yapımı sabun, katı şampuan ve kremleri satışa sundu.

El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı Belediye Sosyal Tesislerinde 23. kez kapılarını araladı. 

Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda el yapımı süs eşyaları, dekorasyon ürünleri, hediyelik eşyalar, oyuncak gibi ürünler satışa sunulurken kek, poğaça, kurabiye, çeşitli salataların satıldığı stantlar da yerini aldı. 

Fuarda birbirinden farklı el yapımı ürün satılırken doğal yağlarla yapılan sabun, katı şampuan ve kremlerin satışa sunulduğu tezgah ise fuarı ziyaret edem vatandaşlar tarafından merakla incelendi. 

Doğal yağlar kullanıyor

Korona döneminde kendisi ve ailesine doğal içerikli sabun yapmak için eğitim alan Elif Bozkurt çevresindekiler tarafından ürünlerinin beğenilmesiyle birlikte yaptığı sabunları satmaya başladı. 

Ürünlerine talebin arttığını gören Bozkurt sırasıyla katı şampuan, krem ve saç spreyi yapımı için eğitimler alarak ürün çeşitliliğini artırdı. 

“Korona döneminde başladım”

Bozkurt 3 yıldır doğal yağlar ile ürünler yaptığını ifade ederek, “Sabunları kendim yapıyorum. Aktif karbon, defne yaprağı, katran, kahve, çörek otlu gibi sabun çeşitlerim var. Cilt lekeleri, sivilceler, egzama, cilt yaralarına iyi geliyor. Hepsinin yapımı için modül modül eğitim aldım. 3 senedir yapıyorum. Korona döneminde başladım. Herkes eve kapandığında kendime sabun yapmaya başladım. Sonra çevremdekiler beğenmeye başladığında talep oluştu.  İnternet üzerinden satış yapıyorum. Gençler özellikle sivilce için kullanıyor ve tekrar tekrar alıyorum. Çok güzel geri dönüşler oluyor.” Dedi. 

Bozkurt sabun ve kremlerin yanısıra kendi yaptığı mum ve doğal sirkeleri de fuarda açtığı tezgahta satışa sunuyor.

Bakmadan Geçme