• Haberler
  • Bartın
  • Deneyap Atölyelerinden binlerce öğrenci faydalanıyor

Deneyap Atölyelerinden binlerce öğrenci faydalanıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T3 VAKFI ve Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle kurulan Deneyap Atölyelerinde, Bartın'daki öğrenciler ders almaya devam ediyor. 

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Bartın’da yürütülen Deneyap Atölyelerinde öğrenciler ders almaya devam ediyor. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T3 VAKFI ve Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle 3 ülke ve 81 atölyeden binlerce öğrenci faydalanıyor. 

Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Deneyap atölyelerinde İlimiz Çocukları ders almaya devam etmektedirler. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T3 VAKFI ve Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle 3 ülke ve 81 atölyede ülkemiz kurulan ve üst seviyede derslerin verildiği (Robotik kodlama, Havacılık  ve Uzay Teknolojileri, İleri Robotik, Enerji Teknolojileri, Tasarım ve Üretim, Yapay zeka, Siber Güvenlik) Deneyap Atölyelerinde binlerce çocuğumuz ülkemizin geleceği için ders çalışıyor emek sarfediyor. Ülkemizin bilişim teknolojilerindeki eksikliklerini gidermek üzere kurulan deneyap atölyelerinde yapılan  çalışmalara İl Müdürlüğü olarak desteğimiz devam etmektedir. Bu kapsamda 12 Temmuz 2024 tarihinde Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü olarak İlimiz Gençlik Merkezinde kurulan Deneyap atölyeleri ziyaret edilerek akabinde öğrencilere Bilim ve Çocuk, Bilim Teknik ve Meraklı Minik dergileri verilmiştir.”Deneyap Atölyelerinden binlerce öğrenci faydalanıyorDeneyap Atölyelerinden binlerce öğrenci faydalanıyor

Bakmadan Geçme