Damatlığıyla maç izlemeye koştu

Dünya evine giren çift Türkiye'nin milli maç heyecanını gelinlik ve damatlıklarıyla izledi

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Millİ Takımımız, son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya geldi.

F Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Ay-Yıldızlılarımızın Avusturya mücadelesi Almanya’nın Leipzig şehrinde oynandı.

Saat 22.00'da başlayan ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanan maç için Bartın kent merkezinin yanı sıra Amasra, Ulus, Kurucaşile, İnkumu gibi farklı noktalarda dev ekranlar kuruldu.

Binlerce kişi maç heyecanını dev ekranların karşısında yaşarken Amasra’da ise ilginç bir kare oluştu.

Dünya evine giren Gökhan Kabaşer ve Monica Martinez çifti düğünlerinin gerçekleştiği salondan çıkar çıkmaz soluğu Amasra’da maç için kurulan dev ekranın yer aldığı Kültür Park’ta aldı.

Damatlık ve gelinlikle meydana gelen çift görenleri gülümsetti.

Damat Gökhan Kabaşer’in Bartın’ın Amasra ilçesinde yaşadığı, gelin Monica Martinez’in ise Dominik Cumhuriyeti vatandaşı olduğu öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden tanışan ve evlilik kararı alan çift için düğün günlerinde milli maç heyecanına ortak olmaları unutulmaz bir anı oldu.

Maçı Türkiye’nin 2-1 kazanarak çeyrek finale yükselmesiyle beraber alandaki yüzlerce kişi gibi Gökhan Kabaşer ve Monica Martinez çifti de büyük sevinç yaşadı.

Bakmadan Geçme