Dallıca TOKİ Hak sahiplerine müjde

Dallıca TOKİ Konutları Kanalizasyon İhalesi Yapıldı. İhale, kamu müteahhitliğinin duayen ismi Aba İnşaat firmasında kaldı.

TOKİ konutları Hak Sahiplerini Sevindiren Haber

Dallıca TOKİ Konutları Kanalizasyon İhalesi Yapıldı.

26 Haziran 2024 tarihinde Bartın Belediyesi tarafından gerçekleşen TOKİ Dallıca konutlarının kanalizasyon işi ihalesi yapıldı.

İhale, kamu müteahhitliğinin duayen ismi Aba İnşaat firmasında kaldı.

Yaklaşık 10 milyon 737 bin liraya mal olacak Dallıca TOKİ konutları kanalizayon hattı yapım işi yer tesliminden sonra 90 gün içinde tamamlanacak.

10 gün içinde Sözleşmeler imzalanacak.

İhale sonucunun ardından itiraz süresi bitmesinin sonunda 10 gün içinde Aba inşaat ile Bartın Belediyesi arasında kanalizasyon hattı yapım işi sözleşmesi imzalanacağı ve ardından yer teslimi yapılacağı öğrenildi.

Aba İnşaat yetkilisi Ercan Aydın yaptığı açıklamada; ‘1992 yılından bu güne Bartın’da yüzlerce Devlet işini alnımızın akı ile bitirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi bu işide zamanında ve eksiksiz olarak tamamlayıp TOKİ hak sahiplerinin yeni evlerine geçememelerinin en büyük sorunu olan kanalizasyon işini çözmüş olacağız.

Bu iş önce Dallıca TOKİ konutlarından hak sahibi olan vatandaşlarımıza, sonra Bartın’ımıza ve ülkemiz hayırlı olsun’ dedi.

Dallıca TOKİ Hak sahiplerine müjdeDallıca TOKİ Hak sahiplerine müjdeDallıca TOKİ Hak sahiplerine müjde

Bakmadan Geçme