• Haberler
  • Bartın
  • Cumhuriyetin 100'üncü Yılına Özel Resim Yarışması

Cumhuriyetin 100'üncü Yılına Özel Resim Yarışması

Cumhuriyetin 100'üncü yılında, Barfed Bartın İl Temsilcisi Ufuk Şahin tarafından organize edilen ödüllü resim yarışması başvuruları başladı.

Cumhuriyetin 100'üncü Yılına Özel Resim Yarışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyetin 100. yılına özel ödüllü resim yarışması.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında, Barfed Bartın İl Temsilcisi Ufuk Şahin tarafından organize edilen ödüllü resim yarışması başvuruları başladı.

Yarışmaya eser gönderimleri 20 Ekim’de sona erecek.

Bartın Dernekler Federasyon Bartın İl temsilcisi Ufuk Şahin öncüğünde, Bartın Valiliği destekleri ve Bartın Belediyesi katkılarıyla; Bartın Şehit ve Gazi Aileri derneğine yardım amacıyla sadece ilkokul öğrencilerinin katılabileceği “Atatürk, Cumhuriyet, Şehit ve Gazilerimiz” temalı resim sergisine başvurular başladı.

Bartın genelinde tüm ilkokul öğrencilerinin katılabileceği ödüllü resim yarışmasına eser gönderimi ise 20 ekimde sona erecek.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Barfed Bartın İl Temsilcisi Ufuk Şahin; Barfed İl Temsilciligimiz olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl kutlamaları kapsamında Bartın Şehit ve Gazi Aileri Derneğimize yardım amacıyla ilkokul çağındaki çocuklarımız için 'Atatürk, Cumhuriyet, Gazilerimiz ve Şehitlerimiz' temalı resim yarışması düzenleyeceğiz.

Bu proje kapsamında destekleri için Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan'a, Vali Yrd. Sayın Hasan Hüseyin Uzan'a, Bartın Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'na, Barfed Başkanımız Mehmet Yılmaz, Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnali'ya, projemizde yer alan Hocalarımıza, dernekler başkanlarımıza şahsım ve Barfed İl Temsilciliğimiz adına teşekkür ediyorum.

Tüm öğrenci ve paydaşlarımızı etkinliğimize katılmaya davet ediyoruz' dedi.

Cumhuriyetin 100'üncü Yılına Özel Resim YarışmasıCumhuriyetin 100'üncü Yılına Özel Resim Yarışması

Bakmadan Geçme