Coşkun Yılmaz, Adaylığını açıkladı

Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanlığına aday oldu

Adaylığını açıkladı. 

Bartın çevre ve şehircilik İl Müdürlüğünden emekli, Bartın'da Farklı Okullarda Okul Aile Birliği Başkanlıkları yapan, İlimiz de keten tarımı projesi uygulamaları gerçekleştiren Coşkun Yılmaz, Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanlığına aday oldu.

Başkan adayı Coşkun Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

'Saygıdeğer Dostlar ;

Emekliler Derneği Bartın Şubesi' nin 24 Haziran 2024 Pazartesi günü (yarın) Bartın Kız Meslek Lisesi Konferans salonunda yapılacak olan seçimlerinde Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanlığına adayım. 

Emeklilerimizin yaşamlarına bir nebzede olsa güzel katkılar sunmak üzere çıktığım bu yolda, tüm dostlarımın desteğini bekler selam ve saygılarımı sunarım' dedi. 

Coşkun Yılmaz, Adaylığını açıkladıCoşkun Yılmaz, Adaylığını açıkladı

Yorumlar 2
Zeki Şahin 23 Haziran 2024 20:14

Mutlu

Zeki Şahin 23 Haziran 2024 20:13

Yıllardır ülkemizdeki en yüksek üyesi bulunmasına rağmen,bizlere yeteri kadar güven vermediklerini fazlasıyla gözlemliyoruz. Bu arada iktidar partisinin emeklilere uyguladığı düşük ücret politikasını eleştirmemesi yada Demokratik haklarını kullanmamasından dolayı artık bu yönetimlere dur deme zamanı geldiğine inanıyorum. Her zaman yeni yönetim olması iyi olacağı kanatındayım bir Emekli ve Dernek üyesi olarak.

Bakmadan Geçme