Çok sayıda hizmet veriliyor

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşların sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak ve yaşam kalitesini artırmak için faaliyetlerine devam ediyor. 

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehit Furkan Yılmaz Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşların fiziksel ve ruhsal sağlığı noktasında faaliyetlerine devam ediyor. 

Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Sağlıklı bir toplumun temeli, bireylerin fiziksel ve ruhsal sağlığının korunmasıyla atılır. Bu bağlamda, Sağlıklı Hayat Merkezleri(SHM) vatandaşlara sunduğu geniş yelpazedeki hizmetlerle önemli bir rol oynuyor.
Sağlıklı Hayat Merkezimizde sunulan hizmetler, toplumun her kesimine hitap etmektedir. Merkezimizde yapılan bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri vatandaşların sağlık bilincini artırarak sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerine olanak sağlamaktadır. Bu sayede, toplum genelinde önleyici tedbirlerle birçok hastalığın önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Sağlıklı Hayat Merkezlerimiz, sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmakta ve vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili konularda bilinçlenmesini sağlamaktadır. Burada sunulan ücretsiz ve nitelikli hizmetler, toplumun sağlığını koruma ve geliştirme misyonunu en iyi şekilde yerine getirmektedir. 

“Sağlık, yaşamın en değerli varlığıdır”

Sağlıklı Hayat Merkezimizde; KETEM(Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi), Beslenme Danışmanlığı, Fiziksel Aktivite Danışmanlığı, Ruh Sağlığı Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi Danışmanlığı, Sosyal Hizmet Danışmanlığı, Tütün ve Madde Bağımlılığı Danışmanlığı, Ağız ve Diş Sağlığı Danışmanlığı hizmetleri ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmaktadır.
Sağlıklı bir gelecek için Sağlıklı Hayat Merkezimizin sunduğu bu değerli hizmetlerden faydalanmak, hepimiz için önemli bir adım olacaktır. Unutmayalım ki sağlık, yaşamın en değerli varlığıdır. Bilgi ve İletişim: 0378 228 40 10. Adres: Aladağ Mah. 14. Sok. No:14 Merkez/Bartın (İl Emniyet Müdürlüğü Arkası).

Bakmadan Geçme