• Haberler
  • Bartın
  • 'Çocukların yüzünü güldürebilmek bizler için büyük bir mutluluk'

'Çocukların yüzünü güldürebilmek bizler için büyük bir mutluluk'

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD)'dan Bartın MİKA-DER Çocuk Evlerine ziyaret. 

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Hüseyin Alp Akın, Başkan Yardımcısı Doğukan Özardıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Esma Selin Koyutürk, Alkım Tan ile birlikte MİKA-DER Çocuk Evlerine ziyarette bulundu. 

Başkan Akın, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, "Toplumun her kesimine dokunmak ve özellikle çocukların yüzünü güldürebilmek bizler için büyük bir mutluluk. MİKA-DER Çocuk Evleri Sitesi çalışmalarını takdir ediyor ve onlarla iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın hayatlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı hedefliyoruz." dedi.

MİKA-DER Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Muhammet Sancar ve yetkilileri Bartın GİAD’da teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin çocuklar için büyük moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. 

Yetkililer, Bartın GİAD'ın bu anlamlı ziyareti sayesinde çocukların kendilerini daha değerli ve özel hissettiklerini ifade etti.

Ziyaret sonunda Bartın GİAD ve MİKA-DER Çocuk Evleri Sitesi yetkilileri, gelecekte de iş birliğini sürdüreceklerini vurguladı. 

Her iki kuruluş da çocukların daha iyi şartlarda büyümeleri ve gelişmeleri için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme