Çocuklar 'Pony' atlarla buluştu

Bartın Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü'nün işbirliğiyle çocuklara hayvan ve at sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen 'Pony Club' etkinliği, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlara sahne oldu.

Bartın Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü’nün işbirliğiyle çocuklara hayvan ve at sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen “Pony Club” etkinliği, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlara sahne oldu.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya da etkinliğe katılarak çocuklarla keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklar, atlara binmenin keyfini çıkartırken, aileleri de bu harikulade deneyime şahitlik ederek mutlu anlar yaşadı. Uzman eğiticilerin kontrolünde diğer at ırklarına göre boyları küçük olan ‘Pony’ cinsi atlara binen çocuklara at binme eğitimi ve sürüş teknikleri anlatıldı. Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve etkinlik boyunca yaşadıkları mutluluk, bu tür faaliyetlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür etkinlikler, hem eğitici hem de eğlenceli yanlarıyla çocuklara katkı sağlamaya devam edecektir.
 

Bakmadan Geçme