Çitlembik parkı yenilendi

Bartın Belediyesi tarafından Gölbucağı Mahallesi 532.Sokak'ta bulunan Çitlembik Parkı'nda başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Kent merkezindeki park alanlarının bakım onarımlarını yapan Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gölbucağı Mahallesi 532.Sokak’ta bulunan Çitlembik Parkı’nda yenileme çalışması gerçekleştirdi. 

Yapılan çalışma kapsamında çocuk oyun gruplarının zemini kauçuk ile düzenlenirken oyun guruplarının ise tamamı yenilendi. Çevre düzenleme çalışmaları ile parka daha güzel bir görünüm kazandıran ekipler çalışmalarını tamamlayarak parkı hizmete sundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “  Halkımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızdan vatandaşlarımızın en iyi şekilde istifade etmesini istiyor, bu yönde de çalışmalar yapıyoruz. Bu çerçevede de Gölbucağı Mahallesi 532.Sokak’ta bulunan Çitlembik Parkı’nda geniş kapsamlı çalışma gerçekleştirdik. Zamanla hasar gören park alanımızda ki çocuk oyun grupları ekiplerimiz tarafından yenilendi. Ayrıca oyun gruplarının zemininde de yenileme çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımızın yanı sıra gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme çalışmaları park alanımızı daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Hava sıcaklıklarının artması ile park alanımızda ki basketbol sahasının yenilenmesi ile ilgili çalışma başlatacağız. Yeni park alanları yaratmanın yanı sıra mevcut parklarımızın da işlevselliğini artırmak için bakım onarım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme