• Haberler
  • Bartın
  • Cimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'nda

Cimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'nda

Cimnastik Hocam Spor Kulübü Büyük Başarı Elde Etti!

Cimnastik Hocam Spor Kulübü Büyük Başarı Elde Etti!

Cimnastik Hocam Spor Kulübü, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda önemli başarılara imza attı. 

Şampiyonaya katılan Bartınlı sporcular, 7-16 yaş kategorisinde toplam 314 sporcu arasından öne çıkan dereceler elde etti.

Kulübün deneyimli hocası Samet Güneş’in önderliğinde çalışan sporcuların elde ettiği sonuçlar şu şekilde;

Ömer Özkavlak: 25. sırada

Sare Demirkaynak: 66. sırada

Tuana İrem Esen: 69. sırada

Güzide Kaya: 71. sırada

Ayda Çiçek Arslan: 72. sırada yer aldı. 

Cimnastik Hocam spor kulübü antrenörü Samet Güneş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sporcularımızın her biri büyük bir özveriyle çalıştı ve bu emeklerinin karşılığını aldı. Elde edilen dereceler, çocuklarımız ve kulübümüzün geleceği için umut verici. Başarılarının devamını diliyorum."

Cimnastik Hocam Spor Kulübü olarak, sporcularımızın gösterdiği üstün performans için onları tebrik ediyor ve daha nice başarılara imza atacaklarına inanıyoruz' dedi. 

Cimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'ndaCimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'ndaCimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'ndaCimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'ndaCimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'ndaCimnastik Hocam Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası'nda

Bakmadan Geçme