Çılgın Mısırcı Bartın'da 

'Çılgın Mısırcı' olarak tanınan Karabüklü 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır ve arkadaşları, Bartın'da özel eğitimli çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. 

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli danslarla "Çılgın Mısırcı" olarak tanınan Karabüklü 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır ve arkadaşları, Bartın’da özel eğitimli çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. 

Mısır kostümü giyen ekip, çocukları hem eğlendirdi hem de kendi yetiştirdikleri mısırlardan ikram etti.

Karabük'te 10 yıldır mısır satışı yapan Yasin Yassıçayır, komşusunun özel birey olan çocuğundan etkilenerek 81 ili gezerek özel eğitimli çocukları mutlu etmeyi hedefledi. Tamamen ücretsiz bir şekilde okulları ziyaret eden Yassıçayır, bu zamana kadar 7 il gezdi. 

Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Ankara, İstanbul ve Bursa’da özel eğitimli bireylerle bir araya gelen Yassıçayır’ın son adresi Bartın oldu. 

Bartın’da özel bir rehabilitasyon merkezinde engelli bireylerle bir araya gelen Yassıçayır ve arkadaşları, giydikleri mısır kostümleriyle çocuklara neşeli anlar yaşattı. 

Karabük’te 10 yıldır 100’üncü yılda mısır satışı gerçekleştirdiğini belirten Yassıçayır, “Komşumuzun özel eğitimli bir çocuğu var. Onunla vakit geçirirken özel çocuklara yönelik neler yapabileceğimi düşündüm. Aklıma özel eğitimli bireylerle bir araya gelerek hem mısır ikram etmek, hem de onlarla neşeli vakit geçirmek aklıma geldi. Karabük’ten başlayarak şehir şehir gezmeye başladık. Bugün de Bartın’dayız. Burada da özel eğitimli çocuklarla he eğlendik, hem de mısır ikramında bulunduk” diye konuştu. 
Çılgın Mısırcı Bartın'da Çılgın Mısırcı Bartın'da Çılgın Mısırcı Bartın'da 

Bakmadan Geçme