Çaycuma'da Cepte Anons dönemi

Çaycuma Belediyesi, bölgede ilk olarak başlattığı cep telefonundan anons sistemini yenileyerek 'Cepte Anons' uygulamasına taşıdı. 

Çaycuma'da Cepte Anons dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çaycuma Belediyesi, bölgede ilk olarak başlattığı cep telefonundan anons sistemini yenileyerek “Cepte Anons” uygulamasına taşıdı. 

Çaycuma Belediyesi, vatandaşlarına daha erişilebilir ve modern bir hizmet sunmak amacıyla iki yıl önce başlattığı cep telefonundan anons sistemini yenileyerek “Cepte Anons” uygulamasına taşıdı. Bu uygulama sayesinde, belediye hoparlörlerinden yapılan duyurular artık cep telefonları üzerinden anında ve otomatik olarak dinlenebilecek.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, uygulama hakkında yaptığı açıklamada, “2022 yılında başlattığımız cep telefonundan anons sistemi, artık yenilenen haliyle ‘Cepte Anons’ uygulaması olarak hizmet veriyor. Vatandaşlarımız, İphone ya da Android telefon fark etmeksizin uygulamayı indirip Zonguldak/Çaycuma Belediyesini eklediklerinde, yapılan tüm duyurulara anında ulaşabilecekler. Duyuruları kaçıran ya da tekrar dinlemek isteyen hemşerilerimiz, sadece ‘dinle’ tuşuna basarak bu hizmetten kolayca faydalanabilecekler” dedi.
Başkan Kantarcı, uygulamanın sunduğu ek özelliklere de dikkat çekti. “Cepte Anons” uygulamasında, doğal afet durumlarında kullanılmak üzere düdük sesi ve S.O.S ışığı gibi hayat kurtarıcı özelliklerin de bulunduğunu belirten Kantarcı, bu inovatif hizmetle vatandaşların duyurulardan haberdar olmasının çok daha kolay hale geldiğini vurguladı. Ayrıca, bu uygulamanın görüntü ve gürültü kirliliğini de azaltmayı hedeflediğini ekledi.

Çaycuma Belediyesi, bu yenilikçi uygulamayla vatandaşlarına daha çevre dostu ve modern hizmetler sunmaya devam ediyor. Başkan Kantarcı, tüm hemşerilerini “Cepte Anons” uygulamasını kullanmaya davet etti. 
 

Bakmadan Geçme