Bütçe hazırlık toplantıları devam ediyor

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde bütçe toplantıları devam ediyor.

Bütçe hazırlık toplantıları devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Döner Sermaye cari bütçe hazırlıkları kapsamında gelir-gider bütçesi ile izleyen üç yılın tahminlerinin tespit edilmesi çalışmaları kapsamında Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Pınar başkanlığında Bartın ve Ulus İşletme Müdürlüklerindee başlayan toplantılara Ağaçlandırma ve Silvikültür, Makine İkmal, İşletme Pazarlama, Orman İdaresi ve Planlama ile Mali İşler Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ile İşletme Şeflerinin Karabük, Ovacık, Yenice, Devrek ve Dirgine İşletme Müdürlüklerimizde devam edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Genel Müdürlüğünün Türkiye Yüzyılı vizyonuyla belirlenen Strateji ve Bütçe Başkanlığınca Orta Vadeli Mali Planın yayımlanması ile yatırım tavanları belirleninceye kadar cari gider bütçesi ve gelir bütçesi çalışmaları yapılacak. 

Döner Sermaye bütçe hazırlıkları diğer İşletme Müdürlüklerinde ve Fidanlık Müdürlüğünde yapılacak toplantılarla devam edecek. Toplantılarda sürdürülebilir orman yönetimi çerçevesinde, ormanları korumak, geliştirmek ve devamlılığını sağlayacak şekilde hazırlanan planların bütçesi oluşturulacak.

Bakmadan Geçme