Bugünkü toplantıda görüşülecek

Bartın Belediye Meclisi 20 gündem maddesi ile yeniden bir araya gelecek.

Halk Ekmek Fırınından Kent Lokantasına, Bartın Belediyesi Kreşinden imara kadar merak edilen birçok madde Ağustos ayı gündeminde görüşülecek. 

Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya Başkanlığında saat 16.00'da toplanacak olan Belediye Meclis Toplantısında Ağustos ayının gündem maddelerinin yanı sıra Temmuz Ayı Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddeler de görüşülecek. 

Ağustos Ayı Meclis Toplantısında 12 yeni gündem maddesi bulunurken, 8 gündem maddesi de Temmuz Ayı toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri içeriyor.

Bartın Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısının gündem maddeleri ise şöyle; 
1.    Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikasına Belediyemizce üye olunması talebinin görüşülmesi.
2.    Sahipsiz Köpek Geçici Bakımevine isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
3.    Aladağ Mahallesi, 4 Sokakta bulunan Belediyemiz tarafından yapılan parka isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
4.    Bartın Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılması talebinin görüşülmesi.
5.    Bartın Belediyesi Halk Ekmek Fırını açılması talebinin görüşülmesi.
6.    Bartın Belediyesi Kent Lokantası açılması talebinin görüşülmesi.
7.    Belediyemizce yapılması planlanan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakım Evi’ nin yapımında kullanılmak üzere şartlı bağış yapılması ve konu ile ilgili protokolün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
8.    İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından evsel atıkların depolanmasında kullanılan konteynerlerin yerlerinin, yenilenen yapıların gerek projelendirilmesinde gerek inşaat, gerekse iskan aşamasında hususi bir şart olarak değerlendirilmesi ve idare adına bağış alınabilmesi talebinin görüşülmesi.
9.    İlimiz, Merkez ilçe sınırları içerisinde yer alan Ağdacı, Gecen ve Karaköy Mahallelerinin bir kısmında revizyon imar planı çalışmalarına başlanması amacıyla Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin görüşülmesi.
10.    Belediyemiz bünyesinde kurulması planlanan Mimari Estetik Komisyonunun kurularak, Mimari Estetik Komisyonu Çalışma Esasları Yönetmeliği'nin onaylanması talebinin görüşülmesi.
11.    Gürgenpınarı Mahallesi, tapuda 141 ada, 4 ve 20 parsel numaralı taşınmazların, 10 yıl süre ile kamu yararına kullanılmak şartı ile Bartın Belediyesine bağış/kullanım hakkının verilmesi talebinin görüşülmesi.
12.    Belediyemizce yürütülecek olan ilave imar planı çalışmaları için Belediye Başkanına yetki verilmesi ve bu planlama çalışmaları tamamlanıncaya kadar Kutlubeyyazıcılar, Tuzcular ve Kutlubeytabaklar Köyleri ile Kutlubeydemirci Mahallesinin mücavir alan sınırlarına alınan kısmında Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği kapsamında verilen inşaat izinlerinin durdurulması talebinin görüşülmesi.
13.    Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’ nin 2024 yılı yatırım programında yer alan Bartın İli Merkezinde yapılacak olan yer altı tesis çalışmalarından dolayı, idaremize ödeyeceği yol tahribat bedelinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.
14.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Tuna Mahallesi, tapuda 1952 ada, 5 ve 11 numaralı taşınmazların satış talebinin görüşülmesi.
15.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Ağdacı Mahallesi, tapuda 1244 ada, 106 numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.
16.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Tuna Mahallesi, tapuda 1642 ada, 8 numaralı parseldeki Belediyemiz hissesinin satış talebinin görüşülmesi.
17.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 192 ada, 5 parsel ve yakın çevresi Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin görüşülmesi.
18.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Tuna Mahallesi, tapuda 1238 ada, 6 parsel numaralı taşınmaz üzerinde ticaret alanı kullanım fonksiyonunda değişiklik yapılması amacıyla hazırlanan Nazım İmar Planı Değişikliği ve Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin görüşülmesi.
19.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Tuna Mahallesi, tapuda 1648 ada, 2 numaralı parseldeki Belediyemiz hissesinin satış talebinin görüşülmesi.
20.    İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Mülkiyeti Belediyemize ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Orduyeri Mahallesi, tapuda 389 ada, 36 numaralı taşınmazın satış talebinin görüşülmesi.

Bakmadan Geçme