Bugün toprağa verilecek

Bartın'da kayıplara karışan gençten acı haber

Bartın'ın Merkez'e bağlı Karahüseyinli Köyünde ikamet eden Bartın İl Özel İdaresi çalışanı Göksel Gökçe’den bir süredir haber alınamıyordu.

Kullandığı araçla en son Amasra yönüne gittiği tespit edilen Gökçe’nin bulunması için kolluk kuvvetlerince çalışma başlatılmıştı.

Ailesi, yakınları ve tanıyan herkesin güzel bir haber beklediği Gökçe’nin bulunması için kolluk kuvvetlerince başlatılan çalışma geniş kapsamlı olarak sürdürüldü.

Acı haber dün akşam geldi

Kolluk kuvvetlerince kamera kayıtları incelenen ve her yerde aranan Gökçe, Amasra Tüneline yakın bir noktada ormanlık alanda cansız halde bulundu.

Gökçe’nin ölümü ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Gökçe’nin ölüm haberinin ardından Bartın İl Özel İdaresince taziye mesajı yayımlandı

Mesajda, “Acımız büyük. Bartın İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde Operatör olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Göksel Gökçe Hakkın Rahmetine kavuştu. Bartın İl Özel İdaresi olarak acımız büyük. Değerli çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Özel İdare ailemize başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Kolluk kuvvetlerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.” Denildi.

Bugün toprağa verilecek

Gökçe’nin cenazesi bugün Karahüseyinli Köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek.
 

Bakmadan Geçme