Parkın aksesuarlarını söküp ateş yaktılar

Köy sakinleri muhtarı göreve davet ediyor..

Amasra İlçesine bağlı Tarlaağzı köyünde vatandaşların tek sosyal alanı olan köy meydanındaki oyun parkında bulunan ahşap aksesuarlar sökülerek odun olarak kullanıldı, kaydıraklar yerinden sökülerek kullanılamaz hale getirildi.

Yaşanan olaya tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi. 

Amasra İlçesine bağlı Tarlaağzı Köyünde, köy meydanında bulunan parkın içler acısı hali görenlerin tepkisini çekti.

Köy sakinleri için tek sosyalleşme alanı olan meydanda oyun parkının kaydırakları söküldü. Çocukların kaydıraklara çıkmak için kullandığı ahşap rampa ise yerinden sökülerek ateş yakmak için kullanıldığı görüldü.

Ayrıca salıncaklar ve parkta bulunan diğer oyun alanlarına da zarar verilerek kullanılmaz hale getirildi. 

Öte yandan köy sakinlerinden toplanan paralarla alındığı iddia edilen çok sayıda plastik sandalyenin ise kırılarak kullanılamaz hale getirildiği tespit edildi.

Tarlaağzı köyü sakinleri sosyalleştikleri, düğün, nişan gibi organizasyonları gerçekleştirdikleri bu alana zarar verenlerin tespit edilerek cezalandırılmasını istedi. 

Köy sakinleri, köyün meydanında faaliyette olan anasınıfında da öğrenim gören öğrencilerin ve çocukların sıkça vakit geçirdikleri bu alanda oyun parklarının son halinin çocuklar için tehlikeye davetiye çıkardığını kaydetti. 

‘Bu köyün sahibi yok mu?” sorusunu soran köy sakinleri konuyla ilgili yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.Parkın aksesuarlarını söküp ateş yaktılarBu köyün sahibi yok mu?Bu köyün sahibi yok mu?Bu köyün sahibi yok mu?

Bakmadan Geçme