Bir uyarıda Valilikten

Bu gece saatlerinde beklenen yağışlara karşı bir uyarıda Bartın Valiliğince yapıldı

Bu gece saatlerinde beklenen yağışlara karşı bir uyarıda Bartın Valiliğince yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarda Batı Karadeniz bölgesinde beklenen yağışların kıyı kesimlerde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağının tahmin edildiği duyuruldu.

Yapılan uyarıda, “Batı Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam (14.06.2024 Cuma) saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesiminde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların Cumartesi öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.” Denildi.

Bartın Valiliği de uyarıda bulunarak, “Meteorolojik verilere göre ilimizde gök gürültülü sağanak yağışların, aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir. Vatandaşlarımızın meydana gelebilecek ani sel, su bakını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Denizlerde de fırtına beklendiği duyurulurken, rüzgarın batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklendiği ifade edildi.
 

Yorumlar 1
Abdullah 14 Haziran 2024 20:40

Uyarı yapılması güzelde ben soruyorum madem çok yağış var kirazlı köprü barajını boşaltdınızmı kızcağız barajının kapağını takdınızmı barajların seli önliyeceği söyleniyordu barajlardan sonra sele gitmeye başladık ulusda baraj sahasında kaldığı için kamulaştırma yerlere baraj dolunca şu cıkıyormu

Bakmadan Geçme