Bir uyarı daha geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda, yüksek hava sıcaklıklarının etkili olmaya devam edeceğinden, vatandaşlardan dikkatli olmaları istenildi.  

Tüm yurtta olduğu gibi Bartın’da da hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar yağış beklerken Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sıcaklık uyarısı yapıldı. 

Yapılan açıklamada, yüksek hava sıcaklıklarının etkili olmaya devam edeceği ifade edilirken, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklarının artmaya devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta Marmara, Ege ve Akdeniz ile Karadeniz’in kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde, İç Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’da 3 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.” Denildi. 

O saatlere dikkat!

Açıklamanın devamında ise risk grubunda yer alan vatandaşlar şu ifadelerle uyarıldı, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ilâ 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.”Bir uyarı daha geldiBir uyarı daha geldiBir uyarı daha geldi

Bakmadan Geçme