Bilim Özel Öğretim Kursu'nun şampiyonluk gururu

Bartın'da hizmet sunan Bilim Özel Öğretim Kursu LGS sınavında 2 öğrencisiyle Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşadı

2024 yılında Liselere Giriş Sınavı olan ve kısaca LGS olarak bilinen sınava Türkiye genelinde 1 milyon 38 bin 192 öğrenci başvuruda bulundu.

2 Haziran'da gerçekleşen sınavda yüzbinlerce öğrenci en iyi sonucu alabilmek için hem zamanla hem de birbirleriyle yarıştı.

Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Bartın’da hizmet sunan Bilim Özel Öğretim Kursu öğrencilerinden İkra Beren Koşar ve Mustafa Emir Aydın 500 tam puan alarak Bartın’ın gurur kaynağı oldular.

Öte yandan uzman ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Bartın’da uzun yıllardır kitlesel başarıyla kalitesini taçlandıran Bilim Özel Öğretim Kursu bu yıl ilk defa 2 Türkiye Şampiyonu çıkararak çok değerli bir rekora imza attı.

Bilim Özel Öğretim Kursu sahiplerinden Kurum Müdürü Erdem Ekmekçi Bartın’daki eğitim alanında güzel gelişmeler olduğunu ifade ederek, “Şehrimiz son 3 yıldır LGS’de Türkiye 1.si çıkarıyor. Bu geleneği bu yılda Kurumumuzdan Bartın’da ilk kez 2 Türkiye 1.si çıkararak devam ettiriyoruz. Tüm okullarımızın ve özel öğretim kurumlarımızın özverili çalışmasıyla çocuklarımızın potansiyelini en üst noktaya taşıyan tüm öğretmenlere ve eğitim paydaşlarına teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme