Belinta Çanta açıldı

Bartın'da çanta, valiz ve cüzdan çeşitleriyle hizmet sunan Belina Çanta açılışı yapılarak hizmete başladı.

Belinta Çanta açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nihal ve Tarık Saklı çiftine ait Belinta Bag mağazası açılışı yapılarak hizmete girdi.

Bay, bayan çanta çeşitleri, aksesuarlar, cüzdan ve valiz çeşitleriyle Yukarı Çarşı İskele Caddesinde hizmete giren Belinta Bag mağazasının açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış töreni; AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın eski Belediye Başkanı Cemal Akın, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Belinta Bag Çanta açıldı

Açılış öncesinde dualar okunurken daha sonra kurdele kesimi açılışa katılan protokol üyelerince yapıldı.

Belinta Bag Çanta açıldı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu tarafından mağaza sahibi Saklı çiftine üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye edildi.

Belinta Bag Çanta açıldı

Açılışın ardından mağaza sahipleri Nihal ve Tarık Saklı tebrikleri kabul ederek davetlilere ürün yelpazeleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdiler.

Belinta Bag Çanta açıldı

Nihal ve Tarık Saklı çifti açılış sonrası yaptıkları açıklamada Belinta Bag mağazası ile Bartın’da çanta, valiz ve cüzdan gibi ürünlerde kaliteyi uygun fiyatla buluşturduklarının altını çizerek, “Öncelikle açılış davetimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bartın halkına bay bayan çanta modellerini, valiz ve cüzdan modellerini uygun fiyatlarla sunuyor olacağız.

Belinta Bag Çanta açıldı

Kaliteli, dayanıklı ve trend ürünlerin uygun fiyatla satışa sunulduğu mağazamız Yukarı Çarşı Yemen Kahvesi karşısında yer alıyor. Tüm Bartın halkının ürün  yelpazemizi görmeye ve tabi ki çayımızı içmeye bekliyoruz. Bir kez daha bugün bizlerle birlikte olan misafirlerimize, ayrıca mesajlarıyla bizleri onurlandıran dostlarımıza da teşekkür ediyoruz.” Dediler.

Belinta Bag Çanta açıldı

Bizlerde ABA Medya ailesi olarak Belinta Bag mağazasının Nihal ve Tarık Saklı çiftine hayırlı olmasını diliyor, bereketli kazançlar diliyoruz.

Belinta Bag Çanta açıldıBelinta Bag Çanta açıldıBelinta Bag Çanta açıldıBelinta Bag Çanta açıldıBelinta Bag Çanta açıldı

Bakmadan Geçme