Belediyede yoğun mesai

Bartın Belediyesinde çalışmalar devam ediyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı sokaklarda, Eski Hastane Caddesi’nde, sanayi bölgesi ve Asma Caddesi’nde alt yapı çalışmalarından dolayı hasar gören araç yollarında sıcak asfalt ile yama çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca ekiplerimiz yapılan incelemelerle tespit edilen Yıldız Mahallesi Merkez Sokakta ve Şiremirçavuş Mahallesi’ne bağlı sokaklarda stabilize yol düzenlemesi yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt yama çalışmaları ihtiyaçlar doğrultusunda kentin farklı mahallelerinde de devam edecek.

Beton parke taş çalışmaları devam ediyor

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Bubabi Sokak’ta beton parke taşlarla tretuvar kaldırım düzenlemesi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının estetik bir görünüme kavuşacağını belirten ekipler beton parke döşemelerinin ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini ifade etti. 

Belediyede yoğun mesai

İtfaiye ekiplerinden Göynük’teki yangına müdahale

Bolu’nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangınına destek vermek amacıyla Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 1 arazöz ve 3 personel sevk edildi. Yangının kısa sürede söndürülüp kontrol altına alınmasına katkıda bulunan Bartın Belediyesi İtfaiye ekipleri vatandaşları olası bir yangın tehlikesine karşı duyarlı olmaya ve tedbirli davranmaya çağırdı.

Belediyede yoğun mesai

 

Bakmadan Geçme