Başkan Yalçınkaya müjdeyi verdi

Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, YKS'nin açıklanmasının ardından Bartın Belediyesi tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini vurgulayarak, 250 üniversite öğrencisine 1000 TL eğitim desteği sağlanacağını açıkladı. 

Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından, öğrenciler için müjdeli haberi verdi. 

Başkan Yalçınkaya yaptığı açıklamada, 250 üniversite öğrencisine 1000 liralık eğitim desteği verileceğini duyurdu. 

Başkan Yalçınkaya, Bartın Belediyesi tarihinde bir ilk diyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, Bartın Belediyesi olarak Bartın’ın geleceği olan gençlerimiz için önemli bir adım atarak gençlerimizin eğitimine destek olmaya başlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Belediyemizi hem kurumsal ve mali açıdan ayağa kaldırmak hem de sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Bartın Belediyesi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 250 öğrencimize akademik takvim içerisinde her ay 1000 TL eğitim desteği vermeye başlayacağımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu eğitim desteğiyle, öğrencilerimizin bir nebze olsun maddi sıkıntılar yaşamadan eğitimlerini sürdürebilmelerini ve kendilerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Bartın’ın geleceği için yetişecek her genç, şehrimizin ve ülkemizin daha aydınlık yarınları için büyük bir değer taşıyor.
Başvurularımız ağustos ayı ile başlayacak olup yeni eğitim yılına gençlerimizin burs desteğiyle başlamasını sağlayacağız. Bizler, her zaman gençlerimizin yanında olacak ve onların başarılarına ortak olmaya devam edeceğiz.” 

Bakmadan Geçme