Başkan Fırıncıoğlu'ndan teşekkür

Bartın'da yaşanan sel afeti sonrası Başkan Fırıncıoğlu'dan teşekkür mesajı..

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın’da yaşanan sel afetinde destek veren herkese paylaştığı bir mesaj ile teşekkür etti. 

Bartın’da geçtiğimiz hafta sonunda yaşanan sel afetinin ilk anında itibaren kentin her noktasında sahadaki çalışmaları büyük bir gayret ve özveriyle yürüten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu paylaştığı bir mesaj ile destek veren herkese teşekkür dileklerini iletti.

Bartın’da yaşanan sel afetinin öncesinde ve sel anında sahadan ayrılmayarak Belediye ekipleriyle teyakkuza geçen Başkan Fırıncıoğlu, selin izlerinin kentten silinmesi noktasında da 24 saat esasına göre sahadaki çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. 

Başkan Fırıncıoğlu yaşanan sel afetinde maddi ve manevi olarak destek veren herkese paylaştığı bir mesaj ile teşekkür etti. Başkan Fırıncıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a, Valimiz Dr. Sayın Nurtaç Arslan'a ve Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz'a sel afeti ve sonrasında Bartın Belediyesine yapmış oldukları maddi ve manevi destekleri için şükran ve saygılarımı sunarım.”

Bakmadan Geçme