Başkan Fırıncıoğlu BARFED ile bir araya geldi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu istişarelerini sürdürüyor. Başkan Fırıncıoğlu bu kapsamda BARFED İl Temsilciğine bağlı derneklerle yemek programında bir araya geldi. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu vatandaşlar, kurum ve kuruluşlar ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerine devam ediyor. 

Başkan Fırıncıoğlu bu kapsamda son olarak BARFED İl Temsilciliğine bağlı dernek üyeleri ile birlikte yemek programında bir araya geldi.

Başkan Fırıncıoğlu program sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi, “Başkan Fırıncıoğlu; “BARFED İl Temsilciğine bağlı, BUKAD, Arıt ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği, Serdaroğlu ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği, Sipahiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çakraz ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği ve Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldik. Davetleri için değerli dernek başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin.” 
 

Bakmadan Geçme