Başkan Dönmez açıkladı

Abdipaşa Belediyesi tarafından 7'ncisi düzenlenen Keşkek Festivalinde konuşan Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez kurulacak Organize Sanayi Bölgesi için 32 yatırımcıdan başvuru aldıklarını söyledi

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez 7’nci Keşkek Festivalinde yaptığı konuşmada beldede kurulması planlanan ve çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesi için 32 adet yatırımcıdan başvuru aldıklarını açıkladı.

Başkan Dönmez beldeye doğalgazı getirme noktasında da, “Ulus ilçemizden sonra Abdipaşa’mız da doğalgaza kavuşacaktır.” Şeklinde konuştu.

Başkan Dönmez festivaldeki konuşmasında, “Bizler sizleri bir araya getirmek için bu festivali her yıl düzenlemekteyiz. Festivaller halkın eğlenmesi ve sosyalleşmesi için düzenlenir. Bu tür yarışmalarla da tatlı rekabetler sağlanır. Keşkek bizim kültürümüzde, sofralarımızda yer alan, bölgemizde unutulma noktasına giden aşımızdır. Bizler her yıl bu kültür değerimize sahi çıkmak ve sizlerle birlikte olmak için bu tür organizasyonları yapmaya gayret gösteriyoruz.” Dedi.

Ulus ilçemizden sonra Abdipaşa’mız da doğalgaza kavuşacaktır

Abdipaşa’ya yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle layık olmaya çalıştıklarını kaydederek konuşmasına devam eden Dönmez, “Öncelikle beldemizde doğalgaza kavuşmak için büyük bir gayret içindeyiz. Beldemizin büyük sorunlarından biri olan, aile bütçesini sarsan kömür fiyatlarıdır. Bunun için doğalgazın üzerinde çok duruyoruz. Bizler halkımızın ekonomisini, konforunu ve Abdipaşa’mızın daha temiz havaya kavuşabilmesi amacıyla başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz’ın destekleriyle Ulus ilçemizden sonra Abdipaşa’mız da doğalgaza kavuşacaktır. Bu nedenle desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

32 tane yatırımcı beldemize müracaat etti

Ovaçayı kenarına düğün salonu projeleri olduğunu da aktaran Dönmez, “Vatandaşlarımızın düğün merasimlerini gerçekleştirebileceği ve aynı zamanda tiyatro ve sinemayla insanların sosyal hayatlarına katkı sağlayan bu projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Sayın Bakanımız ile Abdipaşa’ya büyük hizmetlerde bulunduk. Belde belediyeleri arasında ilk TOKİ’yi biz getirdik. Aynı zamanda alt yapı üst yapı, araç parkı, dere ıslahları, istihdam alanları gibi çok işler yaptık. Daha da yapacağız. Şimdi ise, Sayın Adalet Bakanımız ve Milletvekilimizin destekleri ile istihdamın artması için adımlar atıyoruz. Bunun en önemlisi organize sanayi kurulmasıdır. Yöremiz 6’ıncı dereceden teşvik bölgesindedir. 32 tane yatırımcı beldemize müracaat etti. İnşallah bu da gerçekleşecek. Bize desteğinizi hiç esirgemediniz. Biz de hizmetlerimizle karşılığını vermeye çalıştık. Daha fazlasını da yapacak, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme