Başkan Can, belde sakinleriyle iftarda buluştu

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programına hava şartlarının olumsuz etkilerine rağmen çok sayıda vatandaş katıldı. Kumluca Belediye Başkanı ve MHP Kumluca Belediye Başkan adayı İsmail Can iftar sonrası yaptığı açıklamada Kumluca'nın ilçe olması hayalini belde sakinleri ile paylaşarak desteklerini istedi. 

Başkan Can, belde sakinleriyle iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kumluca Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu iftar programı Kumluca Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi. Hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen yüzlerce belde sakini iftar programına katıldı. 

İftar programına Kumluca sakinlerinin yanı sıra MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu MYK üyesi ve önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’de katıldı. 

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Kumluca Belediye Başkanı ve MHP Kumluca Belediye Başkan adayı İsmail Can belediyecilik anlamına 2 dönemdir üzerine düşen görevi yerine getirdiği söyleyerek, bir sonraki hayalinin Kumluca’yı ilçe yapmak olduğunu söyledi. 

“Yapılması gereken ne varsa biz alt yapısını tamamladık”

Başkan Can, bir kez daha belde sakinlerinden destek istediği konuşmasında, “31 Mart tarihinde Mahalli İdareler Seçimlerini yapacağız. Öncelikle Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, ilimize, beldemize hayırlar getirmesini diliyorum. 10 yıldır sizlerin teveccühü ile sizlere hizmet etme imkânı bulduk hepinizden Allah razı osun. Kısmet olur destek verirseniz yeniden aynı azimle, aynı kararlılıkla gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceğiz. 10 yıldır yaptıklarımızı tek tek anlatmaya gerek yok. İçerisinde iftarımızı açtığımız Kapalı Pazaryeri 2 bin 500 metrekare Bartın’ın en büyük pazaryeri.  10 yıldır Kumluca’nın neye ihtiyacı varsa, Bartın Belediyemizin de katkısıyla gece gündüz demeden gayretle çalışarak birçok projeyi başarıyla gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde Kumluca’da İçme Suyu Projemiz hayata geçecek. Çevre Yolu, Doğalgaz, TOKİ, Küçük Ölçekli ve Büyük Ölçekli Sanayi Sitesi yani yapılması gereken ne varsa biz alt yapısını tamamladık. Tekrar bizlere destek verirseniz inşallah yarım kalan projelerimizi tamamlamak istiyoruz. 

“1000 ilçeden bir tanesine Kumluca olarak talibiz”

MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin sizlere selamları var. 2 dönem bizlere gözlemlediler, emir verdiler ve dediler ki, “Kumluca’da 2 dönemdir başarılı çalışmalar yapıyorsunuz, bu dönemde başarılı çalışmalar için sizlere gereken her desteği vermeye hazırız. Seçimlerde başarılı olun Kumuca için yapılması gereken ne varsa bizler yanınızdayız, destekçiniz olacağız” dediler. Kumluca’da doğalgaz, TOKİ, Çevreyolu ve diğer hizmetler ne varsa bunlar zaten yapılır. Saygıdeğer Genel Başkanımız bir şey daha söylediler, “100’üncü yılda 1000 ilçe, 100 il ile gücüne güç katan bir Türkiye’nin inşası mümkündür”. Biz bu 1000 ilçeden bir tanesine Kumluca olarak talibiz. Bizim bir hayalimiz var İlçe olmak. Bizlere destek verin MHP’nin Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Akın’da aramızdalar. Bizlere bugüne kadar Bartın’da destek oldular, Ankara’da da destek olacaklar. Biz bugüne kadar hayal satmadık, hayal kurduk gerçekleştirdik. Yaptıklarımız ortada, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 

“Kumluca’da hayallerimizi gerçekleştirme zamanı”

Biz iyi günde de, kötü günde de sizlerin yanında olduk. Sizlere hiç yalan söylemedik. Eğer 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde bu evladınıza, bu kardeşinize tekrar destek verirseniz, sizler söz veriyorum, Kurucu Belediye Başkanımız Merhum Sayın İbrahim Güner’in hayaliydi ilçe olmak. Çalıştığım dönemden biliyorum kaç kez kanun teklifi verildi ilçe olmak için. İnşallah bizlere nasip olacak. Biz Kumluca’da hep ilkleri başardık, yapılması gereken ne varsa çalıştık yerine getirdik. Hayal ettik, gerçekleştirdik. Bizimde en büyük hayalimiz ilçe olmak. 1000 ilçenin bir tanesine talibiz. Seçimden sonra Genel Başkanımıza giderek “Kumluca’da seçimi tekrar kazandım, bu konuda destek bekliyoruz.” Diyeceğim.  Kanun teklifi TBMM’ye geldiğinde ilçe olma konusunda biz takibini yapacağız. Biz yapılacak işleri zaten yaptık. Artık bizim Kumluca ile ilgili hayallerimizi gerçekleştirme zamanı. Bu konuda sizden destek bekliyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.     

Akın,“Büyüyen Kumluca’yı hep beraber kuralım”

Programa katılan MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu MYK üyesi ve önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da Başkan Can’a destek verdiği konuşmasında, “Sayın İsmail Başkan ile beraber benim Belediye Başkanlığı dönemimde iki dönem beraber çalıştık. Gerçekten ben buraya geldiğimde bizim burası 19’uncu mahallemiz olacak ben elimden ne geliyorsa yapacağım demiştim. Gerçekten elimizden en gelirse yaptık. Biz bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Belki şunu derler, “Cemal Akın Bartın’da Belediye Başkanı değil artık.” Değilim ama Genel Merkezdeyim. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın’da Belediye Başkanı Allah’ın izniyle. Gücümüzü ikiye katladık. Bundan sonra Kumluca’ya nasıl bir ilave yapılacaksa başkanımız söyleyecek, bizler takibini yapacağız. Allah 31 Mart’taki seçimlerimizi inşallah Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallah. Büyüyen Türkiye’de büyüyen Bartın ve büyüyen Kumluca’yı hep beraber kuralım.” İfadelerine yer verdi. Başkan Can, belde sakinleriyle iftarsa buluştuBaşkan Can, belde sakinleriyle iftarsa buluştuBaşkan Can, belde sakinleriyle iftarsa buluştu

Bakmadan Geçme