Başkan Bozkurt: 'Gelişen ve Değişen Kumluca İçin'

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, göreve geldiği bir yıl içinde yapılan hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Açıklamasında 10 milyon TL değerinde 3 aracın belediyeye kazandırıldığını, sosyal tesisin hizmete açıldığını ve içme suyu arıtma tesisinin inşaatına başlandığını belirtti.


Derecami-Kızıllar içme suyu hattı yenileme çalışmaları başlatılırken, sanayi alanında 10 yeni dükkan inşa edildi. Dere ıslah ve 35 yıllık çevre yolu sorunu çözüme kavuştu. Ayrıca, 176 dönüm orman deposu projesi devam ederken, TOKİ için 86 dönüm arazi devredildi ve doğalgaz için yer tahsisi yapıldı.


Yukarı Kumluca Seyir Terası tamamlanırken, orman işletme alanına modern bir lavabo kazandırıldı. Başkan Bozkurt, "Gelişen ve değişen Kumluca için durmak yok, yola devam" mesajıyla hizmetlerin süreceğini vurguladı.
 

Bakmadan Geçme