Başkan Akyol, Danışma Kurulunda konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığının İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanlığının İl Danışma Kurulu Toplantısı Belediye Kültür Merkezinde partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. 

Toplantıya CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Kurucaşile Belediye Başkanı Uğur Güneş, il ve ilçe teşkilatı mensupları katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, 31 Mart Yerel Seçimlerin de büyük bir başarı elde ettiklerini ifade ederek, “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini Türkiye'de kırmızıya boyayarak ve Bartın'da da kırmızıya boyayarak büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda emeği geçen çok insanlar var. Hepinizin ayrı ayrı emekleri var. 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'de olduğu gibi Bartın ilinin yüzde 51 buçuk oy oranı ile Türkiye'de oy oranına göre en yüksek başarı sıralamasında 9’uncu sırada olmasına ve Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının dalgalanmasına vesile olan AKP, MHP ittifakı olan yani Cumhur İttifakı'na karşı ezici bir üstünlük sağlayarak seçimin kazanılmasına, uzun aradan sonra sokaktaki insanların yüzlerinin gülmesine vesile olan kendi için değil, kenti için çalışacak ekibe, şehrin anahtarını teslim etmesinin etmesine büyük emeği emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi. 

“Halkın dertlerine çözüm üretmeye çalışan bir Genel Başkanımız var”

Başkan Akyol konuşmasının devamında şunları da söyledi, “Özgür Özel başkanlığında yeni bir Türkiye için yola çıkılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her birinizin görüşleri çok önemli, çok değerli. Çünkü artık geçmişe değil geleceğe yürüyen, iktidar olacak bir partinin neferleriyiz. Önümüzde bir tüzük kurultayı var. Burada fikirlerinizi beyan edeceksiniz. Bakın sevgili arkadaşlar iktidara yürüyoruz. Genel Başkanımızın bizden istediği şuydu; “İktidara giden bir partiyiz. Her birinizin çalışmasına ihtiyacımız var. Ona göre çalışalım, ona göre davranın. Artık geçmişi bir kenara bırakalım, üzerine sünger çekelim. Geleceğe bakalım. Çünkü bu ülkeyi yönetecek kadrolar bizden olmalı. Ülkenin yönetiminde söz sahibi olacak, yöneticiler yetiştirin” dedi. Genel başkanımız seçildikten sonra Türkiye'ye yönetmeye talip olan bir parti olduğunu her defasında dile getirdi ve bunu ispatladı. Mitingler düzenleri, emeklinin yanında olduğunu gösterdi. Emekli mitingini düzenledi. Emeğin mitingini düzenledi. Çay mitingi düzenledi. Fındık mitingi düzenledi. Buğday mitingi düzenledi. Yakınlarda Kars'ta da bir hayvan mitinginden istendi ve onun çalışmaları var şu anda. Yani her safhada halkının yanında, halkıyla beraber, halkının derdiyle dertlenen, halkın dertlerine çözüm üretmeye çalışan bir Genel Başkanımız var. Bunun için de bizler de elimizden geldiği kadar ona destek olmaya, devam edeceğiz.”Başkan Akyol, Danışma Kurulunda konuştu

Bakmadan Geçme