Başkan Adayı Günal ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor

Başkan adayından ziyaretler devam ediyor. 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu ile birlikte, Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Oda Başkanı Kadir Akal ve Bartın Çakırkadı Köyü Muhtarı Ulviye Kaya’yı makamında ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyaretlerde, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Atınç Günal ve İl Başkanı Sinem Özüoklu, oda dernek başkanları ve muhtarlar ile buluşarak sorun ve önerilerini dinledi. 

Ziyaretlerinde projelerini ve çözüm önerilerini aktaran Başkan Adayı Günal, 'kazandığımız taktirde odalarımız, derneklerimiz ve muhtarlarımız ile işbirliği yaparak sorunları en aza indirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız' dedi. 

Oda, dernek başkanları ve muhtarlar ise yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti Belediye Başkan adayı Atınç Günal'a seçim sürecinde başarılar dilediler.

Başkan Adayı Günal ziyaretlerine devam ediyorBaşkan Adayı Günal ziyaretlerine devam ediyorBaşkan Adayı Günal ziyaretlerine devam ediyor

Bakmadan Geçme