Bartınspor Ünye deplasmanında puan arayacak

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 16'ncı hafta programında deplasmanda Ünye 1957 Spor'la karşı karşıya gelecek

2023-2024 yılında ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor 12’nci grubun 16’ncı hafta programında deplasmanda Ünye 1957 Spor’la karşı karşıya gelecek. 

Teknik direktör Muammer Ayvaz yönetiminde maçın hazırlıklarını tamamlayan Bartınspor’da hedef puan ve puanlar kazanmak olacak.

18 Şubat Pazar günü Ordu ilinin Ünye ilçesinde oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. 

Geçtiğimiz hafta grubun güçlü ve şampiyonluk yarışını sürdüren takımlarından Kastamonu Özel İdare Köy Hiz. Spor’la karşılaşan Bartınspor, maçın ilk yarısında dirençli bir oyun ortaya koysa da ikinci yarıda yediği golle maçtan mağlup ayrıldı.

Pazar günü oynanacak maçta yeni transferleriyle birlikte Ünye 1957 Spor’a karşı mücadele edecek olan Bartınspor için bu karşılaşma önemli bir gelişim maçı olacak.

Takımın gücü, eksiklerinin analiz edilebilmesi açısında da kıymet taşıyan maçı orta hakem Keman Erol yönetecek.

Ünye ekibi 14 maçta 8 galibiyet aldı

Bartınspor’un rakibi Ünye 1957 Spor ligin geride kalan 15 haftalık periyodunda 8 maçtan galip, 3 maçtan berabere ve 4 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Rakip fileleri 22 kez havalandıran Ordu temsilcisi kalesinde ise 15 gole engel olamadı.

Bartınspor’un mağlubiyet sayısı 9 oldu

15’inci hafta maçlarında şampiyonluk yarışını sürdüren güçlü rakibi Kastamonu Özel İdare Köy Hiz. Spor karşısında aldığı mağlubiyetle beraber toplam mağlubiyet sayısı 9 maça çıkan Bartınspor oynadığı diğer 4 karşılaşmadan galip, 2 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı.

Kırmızı siyahlı temsilcimiz attığı 13 gole karşılık kalesinde 20 gol gördü.
 

Bakmadan Geçme