'Bartınspor'u hedeflerine ulaştıracağız'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartınspou'u hedeflerine ulaştırmak için gerekli desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartınspor’u hedeflerine ulaştırmak için gerekli desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bartınspor’un kongresinde konuşan Aldatmaz, alt yapıya da dikkat çekti. 

Bartınspor’un kentin en önemli markalarından olduğunu belirten Aldatmaz, “Bu markaya sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu markaya hep beraber sahip çıkacağız. Bartınspor’u daha iyi yerlere taşıyacağız. Geçen sene ne dediysek bugün de aynı yerdeyiz.” dedi.

Alt yapıya da önem vermek zorunda olduklarını kaydeden Aldatmaz, “Ben önceki dönem kulüp başkanlığı yapan başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Herkes kendi emeğince Bartınspor’a katkı vermeye çalıştı. 20 küsür yıldan beri hedefimiz olan 3’üncü lige çıkamadık. Benim projem, gençlerle bunu 2-3 yıla yayarak güçlü bir şekilde 3’üncü lige çıkmak. Bartın’da futbolun gelişmesi için il genelindeki bütün antrenörlerimizle, kulüp yöneticilerimizle bir araya geldim. Yaptığımız değerlendirmelerde Bartın’da futbolun gelişebilmesi için eskisi gibi kulüp sayısını artırmak için, tek sahamızın Ömertepesi olmaması için semt sahalarının olmasını kararlaştırdık. Aileler çocuklarının gözlerinin önünde olmasını istiyor. Geçmişte Bartınspor’un başarısı bu şekilde olmuştur. Bu kapsamda semt sahalarını, köy sahalarını artıracağız. Bartınspor’da bunun lokomotifi konumundadır. Olmaya da devam edecektir. İnşallah Bartınspor’da daha iyi yerlerde olacaktır. Olması için de biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme