Bartınspor, Samsun deplasmanına hazırlanıyor

Bartınspor'da Samsun Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta mücadele eden, ligin ilk 3 haftalık periyodunu 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle kapayan Bartınspor, hafta sonu Samsun Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Gürkan Elçi yönetiminde Boğaz Tesislerinde hazırlıklarına devam eden kırmızı siyahlılar ilk galibiyet için sahaya çıkacak.

2023-2024 sezonunda Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta mücadele eden Bartınspor, hafta sonu Samsun Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Bartınspor, ilk hafta maçlarında Sinop temsilcisi Boyabat 1868 Spor’a kendi sahasında 1-0 mağlup olurken, ikinci hafta maçlarında ise deplasmanda Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor’a 3-1’lik sonuçla mağlup oldu.

İlk 2 maçında puan alamadan sahadan ayrılan kırmızı siyahlı ekipte teknik direktör Kamil Tantaoğlu ile yollar ayrıldı.

Ligin 3’üncü haftasında Bartın’da oynanan ve 1-1 beraberlikle biten Ünye 1957 maçına ise takım Oktay Özçelik ve Nail Türkan yönetiminde hazırlanarak çıktı.
Ünye 1957 maçının hemen ardından toplanan Bartınspor yönetimi teknik adam Gürkan Elçi ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon da Bartınspor’u çalıştıran Gürkan Elçi’nin Samsun Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde takımda önemli dokunuşlar yapması bekleniyor.

Futbolcuları moral-motivasyon olarak da maça hazırlamak için elinden geleni yapan Gürkan Elçi liderliğinde Boğaz Tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Bartınspor’un Cumartesi günü Samsun’a hareket etmesi bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme