Bartınspor maçında garip detay

Bartınspor'un Alaçamspor'la karşı karşıya geldiği maçta taraftardan çok polisin yer alması dikkat çekti

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor, 11’inci hafta karşılaşmalarında Alaçamspor’la karşı karşıya gelirken maçı az sayıda taraftar, çok sayıda polis memuru takip etti.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor, ligin 11’inci hafta karşılaşmalarında Samsun temsilcisi Alaçamspor’la karşı karşıya geldi.

Bartın Ömer Tepesi Futbol Sahasında oynanan karşılaşma saat 14:00’da başladı.

Orta Hakem Emine Öz’ün yönettiği karşılaşmaya Bartınspor taraftarı ilgi göstermedi.

Tribünleri polis memurları doldurdu 

Oynadığı 10 maçın sadece 2’sini kazanabilen ve  14 takımlı grupta 8 puanla 12’nci sırada yer alan Bartınspor’un Alaçamspor’la karşı karşıya geldiği maça tarafta ilgi göstermedi. Tribünlerde sadece 20-30 kadar taraftar yer aldı.

Tribünleri ise Bartınspor taraftarı yerine maçta görev alan polis memurları doldurdu.

100’e yakın polis memurunun görev aldığı karşılaşmada taraftarın yok denebilecek kadar az olmasıyla beraber ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Saha içinde, saha çevresinde ve tribünlerde konuşlanan polis memurların taraftarlardan daha çok olması maçta dikkat çekti.

Bartınspor maçlarında alınan üst düzey önlemler ve çok sayıda polis memuru görevlendirilmesi konuk takım yöneticileri tarafından da şaşkınlıkla karşılanıyor.

Bartın, Türkiye genelinde BAL Ligi karşılaşmalarında en yoğun önlem alınan illerin başında gelmesiyle de dikkat çekiyor.

Bartınspor maçında garip detayBartınspor maçında garip detay

 

Yorumlar 1
SEREF 25 Aralık 2023 00:01

Son dakika haberi Bartinspor galibiyet hasretini giderdı maçın neticesi skor nasil skoru 1 -0 ? Skoruyazmak zor mu yazi tekniģimi

Bakmadan Geçme