Bartınspor kongresinde neler olacak?

Olağanüstü kongreye giden Bartınspor'da Serkan Yurtaçan ve ekibinin yeniden aday olmaması durumunda neler olacağı merak konusu.

Her sezona büyük umutlarla başlayan Bartınspor son iki sezonda maddi imkansızlıklara rağmen bir şampiyonluk yaşarken Play Off maçlarında elenerek 3. LİG’e çıkamadı.

Son sezonda ise kendisinden kat ve kat üstün bütçelerle kurulan takımlara karşı şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdüren Bartınspor sahadan çok masada kaybettiği maçlarla 3. LİG hedefine ulaşamadı.

Mayıs ayında yapılan Olağan Kongrede ‘tam destek’ sözü verilen Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine yeniden kongre kararı aldı.

15 Temmuz Cumartesi günü saat 14:00’da Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek kongrede çoğunluk aranmasına gerek kalmayacak.

Açılış ve yoklama ile başlayacak kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edecek.

Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Faaliyet Raporu, Kesin Hesap Raporu ve Tahmini Bütçenin Okunması ile İbrası gerçekleşecek.

Denetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrasının ardından Spor Kulübü Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimi yapılacak.

Mevcut Başkan Serkan Yurtaçan ve ekibinin yeniden aday olmaması durumunda başkanlık için ateşten gömleği kimin ve kimlerin giyeceği merak konusu.

Öte yandan başkanlık ve yönetim için aday çıkmaması durumunda kulübün Kayyuma gitmesi söz konusu olabilecek.

Bu ihtimal söz konusu olursa 88 yıllık kulüp tarihinde ilk kez Kayyuma kalmış olacak.
 

Bakmadan Geçme