Bartınspor için çıkış maçı

29 Ekim Pazar günü Bartın Ömer Tepesi Futbol Sahasında Ünye 1957 Spor'la karşılaşacak olan Bartınspor'da tek hedef galibiyet

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 2023-2024 sezonunun ilk iki haftasını mağlubiyetlerle kapatırken sezonun üçüncü hafta maçlarında Ünye 1957 Spor’la karşı karşıya gelecek.

İlk hafta maçlarında Boyabat 1868 Spor’a (0-1) mağlup olan Bartınspor ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Kastamonu Özel İdare Köy Hiz. Spor’a (3-1) mağlup olmuştu.

Üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından Bartınspor teknik direktörü Kamil Tantaoğlu görevinden istifa etti.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklama ile görevinden istifa eden Kamil Tantaoğlu’nun yerine takımı Ünye 1957 Spor maçına Sportif Direktör Oktay Özçelik ve yardımcı antrenör Nail Türkan’ın hazırlayacağı kaydedildi.

İç sahada oynayacağı Ünye 1957 Spor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen Bartınspor ekibinin seyircisi önünde atak bir oyun anlayışıyla sahada olması bekleniyor.

Üzerindeki karabulutları dağıtmak isteyen Bartınspor camiasının alınabilecek şok bir mağlubiyet durumunda nasıl bir refleks göstereceği de merak ediliyor.

Bartınspor’la Ünye 1957 Spor’un karşı karşıya geleceği maçın hakem triyosu da açıklandı.

Ömer Tepesinde oynanacak maçı Orta Hakem Engin Uğur yönetecek. Uğur’un yardımcılıklarını Fatih Özbek ve Furkan Çukuryurt yapacak. Maçta 4’üncü hakem olarak Tayfun Demirkoparan görev alacak. Gözlemcilik görevini ise Hasan Konak üstlenecek.

Karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
 

Bakmadan Geçme