Bartınspor dibe Sebat etti

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor, Amasya temsilcisi Suluova Sebat Spor'a mağlup olarak haftayı puansız kapadı

2023-2024 sezonunda Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta mücadele eden Bartınspor, Amasya temsilcisi Suluova Sebat Spor’la Bartın Ömertepesi Futbol Sahasında karşı karşıya geldi.

Maçta iki takımda vasat bir oyun sergilerken konuk takım 25. dakikada bulduğu golle maçta öne geçti.

İstediği baskıyı ilk yarının son bölümünde sahaya yansıtmayı başaran Bartınspor rakip kalede bulduğu fırsatları cömertce harcayarak soyunma odasına 0-1 mağlup girdi.

Bartınspor teknik direktörü Gürkan Elçi’nin ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlaması maçta dengeleri değiştirdi.

İkinci yarının ilk bölümlerinde rakip kalede etkili olan Bartınspor rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.

Bartınspor’un uzaktan kaleyi yokladığı anlarda ise konuk takım kalecisi etkili şutları kurtarmayı başardı.

Konuk takım Suluova Sebat Spor maçın son bölümünde 10 kişi kalan Bartınspor kalesinde kontra ataklarla gol aramaya devam etti.

Bartınspor’un doldur-boşalt şeklindeki son dakika ataklarından da netice çıkmayınca maç Suluova Sebat Spor’un galibiyetiyle noktalandı.

Önümüzdeki haftayı Osmancık Belediye Spor’un ligden çekilmesi nedeniyle BAY geçecek Bartınspor maçı hükmen 3-0 kazanmış sayılacak.

Bartınspor’un 7. haftadaki rakibi ise Safranboluspor olacak.

Bartınspor - Safranboluspor karşılaşması tribün, zemin ve tartan pist çalışmaları tamamlanan Atatürk Stadyumunda oynanacak.

Bartınspor dibe Sebat etti

Yorumlar 1
Tan 12 Kasım 2023 22:49

Spora siyaset girerse sonuç bu olur,sadece Veteran takımda makamı ile oynamış hiç bir sporcu geçmişi olmayan şahsa Emanet ettiniz takımı,her hafta teknik heyet değişir, rezillik böyle bir şey

Bakmadan Geçme