Bartınspor'da müthiş transferler

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de ilimizi temsil edecek olan Bartınspor'da tüm taraftarlarda heyecan yaratan transferler sürüyor

2024-2025 sezonunda İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Bartınspor şampiyonluk için kadro kuruyor.

Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan Başkanlığında sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen kırmızı siyahlı ekip bomba transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz gün BAL liginin efsanelerinden olan ve formasını giydiği takımlarda sayısız şampiyonluk yaşayan, skorerliği, teknik üstünlüğü ve tecrübesiyle dikkat çeken, mücadeleci kişiliğinin yanı sıra saha içinde ve dışında liderlik vasfıyla tanınan kanat oyuncusu Emin Akyıldız’ın transferi Bartınspor camiasına büyük heyecan yaşatmıştı.

BAL liginin en iyi kanat oyuncularından biri olan Emin Akyıldız son 3 sezondur oynadığı takımlarda Şampiyonluk yaşamasıyla da dikkatleri üzerine çeken isimlerin başında geliyordu.

Emin Akyıldız transferinin ardından BAL liginin sayılı kanat oyuncularından biri olan Ahmet Keleş ile anlaşmaya vardı.

2014 yılında Yomraspor, 2018 yılında Nevşehir Bld Spor ve 2020 yılında Kepez Bld Spor ile 3 kez bal ligi şampiyonluğu yaşayan ve bu şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Ahmet Keleş’le anlaşmaya varılması Bartınspor camiasındaki heyecanı ikiye katladı.

Geçtiğimiz sezon Manavgat Belediyespor forması giyen Ahmet Keleş’in transferiyle birlikte yeni transferlerin kimler olacağı da merak edilmeye başlandı.

Tüm gözler Bartınspor’un üzerinde

Bartınspor’un gerçekleştirdiği bomba transferler sadece şehirde değil çevre illerde de dikkat çekti. Zonguldak ve Karabük basının da geniş yer alan transferin ardından BAL Liginde mücadele eden birçok şehrin gözü kulağı da Bartınspor’a çevrildi.

 

Bakmadan Geçme