Bartınspor'da kale Sabri Can'a emanet

BAL Liginde şampiyonluk hedefiyle müthiş bir kadro kurmak için kolları sıvayan Bartınspor yönetiminin transfer harekatı devam ediyor

2024-2025 yılında İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Bartınspor’da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor.

Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan ve Yönetim Kurulu sezon öncesi yıldız oyuncularla donanmış, mücadeleci bir takım yaratmak için çalışıyor.

BAL liginde temsil ettikleri takımlarla şampiyonluklar yaşayan birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Bartınspor yönetimi daha önce Bartınspor forması giyen ve oynadıkları futbolla takdir kazanan isimlerle de yeniden el sıkışıyor.

Emin Akyıldız, Ahmet Keleş, Kaan Akar, Ogün Yıldırım gibi BAL Ligi şampiyonlukları yaşamış takımların değişmez futbolcularını transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Bartınspor yönetimi, geçtiğimiz sezonlarda kadrosunda yer alan Tolga Akdeniz, Tolga Amasyalı, Beytullah Çamurlu, Tahir Türker, Şükrü Topal ve Enes Çavuş’la da anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bartınspor’da son transfer ise kaleci Sabri Can oldu.

Kozcağız Belediyespor alt yapısında yetişerek Boluspor ile profesyonel olan Sabri  Can, Fethiyespor, Üsküdar, Yeşil Varto formalarını giydi.

Geçtiğimiz sezon Bartınspor forması giyen ve 20 maçta görev alan Sabri Can 2024/2025 sezonunda Bartınspor’un kalesini korumaya devam edecek.

Bartınspor’un 15 Ağustos tarihinde top başı yaparak sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme