Bartınspor'da gözler kura çekilişine çevrildi

Favori gösterilen Kdz Ereğli Belediyespor'u kupadan eleyen Bartınspor camiasında gözler yarın çekilecek kuraya çevrildi

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında deplasmanda Ereğli Belediyespor’la karşı karşıya gelen Bartınspor penaltılara giden maçı (3-5) kazanarak bir üst tura yükseldi. 

Kenan Dursun başkanlığında 2022-2023 sezonuna hazırlanan Bartınspor ilk resmi sınavını Ziraat Türkiye Kupasında BAL Ligi temsilcilerinden  Kdz. Ereğli Belediyespor karşısında verdi. Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında deplasmanda Kdz. Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya gelen Bartınspor seri penaltı atışlarında maçı (3-5) kazanarak bir üst tura yükseldi.

Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadyumunda oynanan maçı Orta Hakem Ali Artun Özdemir yönetti. Ayberk Yalçınkaya ve Mustafa Pelit’in yardımcı hakem olarak görev aldıkları maçta Emre Han Efeakdoğan’da 4’üncü hakem görevini üstlendi. Maçın gözlemciliğini ise Numan Şirinci yaptı.

Ereğli taraftarı stada akın etti

Hafta sonu güneşli bir havada oynanan maç için Ereğlili taraftarlar maça adeta akın etti. Tribünlerin dolduğu maçı takip etmek için Bartın’dan da çok sayıda taraftar Ereğli’ye gitti.
Bartınspor'da gözler kura çekilişine çevrildi

İlk 11’ler

Temsilcimiz Bartınspor sahaya Sabri Can, Ömer Kaya, İrfan Batuhan Yılmaz, Oktay Demirci, Furkan Toker, Melih Berat Arslan, Melih Civelek, Hüseyin Erol, Süleyman Can, Ümit Kocabaş ve Furkan Can ilk 11’i ile çıktı.

Ev sahibi Kdz. Ereğli Belediyespor ise Volkan Tercan, Yusuf Orhan, Tezcan Gökmen, Fahri Eren Pamuk, Recep Yaşar, Murat Can Yayla, Emirhan Saltabaş, Harun Özdemir, Emir Berçin, Ömer Taşkın ve Abidin Uslu 11’i ile sahada yerini aldı.

Ereğli pozisyon üretti gol üretemedi

Maça etkili başlayan ev sahibi takım Kdz. Ereğli Belediyespor, Bartınspor kalesinde bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi. Orta sahada topun hakimi olan ev sahibi takım karşısında Bartınspor pozisyon üretmekte zorlansa da rakibine gol şansı tanımadı.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci 45 dakikada da gol sesi çıkmayınca uzatma devrelerine geçildi. İki takımda uzatmalarda gol bulamadı ve maçın galibi seri penaltı atışlarıyla belirlendi.

Ereğli Belediyespor’da Yusuf Orhan, Faruk Yaldıran ve Recep Yaşar penaltı atışlarını gole çevirmeyi başarırken ev sahibi takım 2 penaltı atışından yararlanamadı.

Bartınspor’da ise Ramazan Aksoy, Furkan Can, Süleyman Köse, Melih Civelek ve Yasin Emir Kızılaslan penaltı atışlarını gole çevirmeyi başararak Bartınspor’u Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura taşıdılar.

Aldatmaz takımı yalnız bırakmadı

Ereğli’de oynanan maçta AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım takımı yalnız bırakmadı.

Bartınspor Başkanı Kenan Dursun ve maçı izleyenler penaltı atışlarının sona ermesiyle birlikte büyük sevinç yaşadı.

Bartınspor'da gözler kura çekilişine çevrildi

Bartınspor’un maçın favorisi Ereğli Belediyespor karşısında gösterdiği performans ve kupada tur atlaması BAL ligi içinde umut verdi.

Şehit oğlu maçın onur konuğu oldu

Bartınspor’un tur atlayan taraf olduğu maçın onur konuğu şehit madenci oğlu Ömer Yıldırım oldu.
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, geçtiğimiz günlerde TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğünde -450 kotunda meydana gelen göçük sonucu yaşamını yitiren maden şehidi Ramazan Yıldırım’ın ailesini ziyaret etti.

Bartınspor'da gözler kura çekilişine çevrildi

Aileye başsağlığı dileyen Milletvekili Aldatmaz daha sonra şehit madencinin oğlu Ömer Yıldırım’ı Ereğli Belediyespor maçına getirdi.

Şehit madenci oğlu Yıldırım maçı protokol tribününde Ereğli Belediyespor formasıyla izledi.

Bartınspor'da gözler kura çekilişine çevrildi

Gözler yarın çekilecek kurada

Bartınspor’un güçlü rakibi Kdz. Ereğli Belediyespor’u kupadan elemesinin ardından gözler yeni kura çekilişine çevrildi. Bugün saat 11:00’de Riva’da Orhan Saka Konferans salonunda gerçekleşecek kurada ilk sırayı çeken takım ev sahibi olacak. Kuralar 3. Lig takımlarıyla birlikte mesafeler dikkate alınarak torbaya atılacak.
 

Bakmadan Geçme