Bartınspor Amasya deplasmanına gidecek

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 18'nci hafta programında deplasmanda Amasya temsilcisi Suluova Sebat Spor'la karşı karşıya gelecek

2023-2024 yılında ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor 12’nci grubun 18’inci hafta programında deplasmanda Amasya temsilcisi Suluova Sebat Spor’la karşı karşıya gelecek. 

Teknik direktör Muammer Ayvaz yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren Bartınspor’da hedef galibiyet olacak.

3 Mart Pazar günü Suluova’da sentetik sahada oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. 

Karşılaşmada orta hakem Arif Selim Özdaş düdük çalacak. Özdaş’ın yardımcılıklarını ise Aminenur Yıldırım ve Egehan Uğraş yapacaklar.

17 haftalık periyotta 8 maçını kazanan, 3 maçtan beraberlikle ve 6 maçtan mağlubiyetle ayrılan Suluova Sebat Spor bu karşılaşmalardan 27 puan toplarken rakip kalelere attığı 25 gole karşılık kendi kalesinde 16 gol gördü.

Temsilcimiz Bartınspor ise 17 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. 17 puanı bulunan Bartınspor rakiplerine 14 gol atarken kalesinde 22 gole engel olamadı.

Ligin ilk yarısında Bartınspor'un ev sahipliğinde iki takım arasında oynanan karşılaşma konuk takım Suluova Sebat Spor'un 0-1 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Bakmadan Geçme