Bartınlı muhtarlar Ankara'da

Bartın Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar Ankara'da

Bartın’ın mahalle ve köylerinde görevli muhtarlar Ankara çıkarması yaptı.

Bartın Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Ankara ziyaretleri kapsamında Bartınlı Muhtarlar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a ziyarette bulunacaklar.

Ankara’da çeşitli kurum ve kuruluşlara da ziyaretlerde bulunacak olan muhtarlar, mahalle ve köylerindeki sıkıntıları ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerine doğrudan aktarma imkanı bulacaklar.

TBMM ziyaretinde Bartın’ın yanı sıra bölge milletvekillerini de ziyaret edecek olan muhtarların Ankara’daki programları 2 gün sürecek.

Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yoldaş dernek olarak Ankara’da bulunduklarını ifade ederken, “Bartın Muhtarlar Derneği olarak derneğimize üye 83 muhtarımız bulunmakta ve bugün 68 muhtarımızla birlikte Ankara’dayız. Yarın Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’a ziyarette bulunacağız ve kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ileteceğiz. Ayrıca TBMM’de Bartın ve bölge milletvekillerimizi de ziyaret edeceğiz. Ankara programımız kapsamında bazı kurum ve kuruluşların genel müdürlükleriyle de temaslar kuracağız. Bu temaslarımızda mahalle ve köylerimiz için taleplerimizi ilgili kurum-kuruluş temsilcilerine birebir iletme imkanı bulacağız.” Dedi.
 

Yorumlar 1
Taşkın Balta 07 Kasım 2023 00:36

Başkan Muhtarlarımızı Önce ANITKABİR'e Getir

Bakmadan Geçme