Bartınlı Mühendis Breakbulk Dergisinde

Bartınlı Mühendis Uğur Çelikoğlu'nun başarı hikayesi Breakbulk Dergisinde yer buldu

SASA bünyesinde dünyada ender gerçekleşen başarılı lojistik çalışmalarına imza atarak dikkatleri üzerine çeken Bartınlı Mühendis Uğur Çelikoğlu iş dünyasının yakından takip ettiği Avrupa merkezli Breakbulk Dergisinde yer aldı.

Dergide Çelikoğlu hakkında yer alan şu ifade dikkat çekti; "Avrupa'nın en büyük petrokimya üreticilerinden biri olan  SASA'nın yeni yatırım lojistiğine öncülük eden Çelikoğlu Türkiye'nin kamuya açık yollarında şimdiye kadar taşınan en ağır proje kargolarının da bulunduğu onlarca büyük boyutlu endüstriyel ekipmanın sorunsuz teslimatının sağlanmasında hayati bir rol oynadı."

Daha önce Misnak'ın Basra körfezindeki yerleşkesinde 5 yıl proje mühendisi olarak çalışan Çelikoğlu Breakbulk Dergisi muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu ekipmanlar, montajı yerinde yapılamayan, şehir merkezlerinden, köprülerden, elektrik kablolarının altından yaklaşık 60 kilometre taşınması gereken son derece büyük ekipmanlardı. Petrokimya tesisleri ve petrol rafinerisinin kurulum aşamasında Yumurtalık'taki kendi limanımız üzerinden şantiyeye çok sayıda proje yükünün taşınmasını bekliyoruz. Yaptığımız yatırımlarla proje lojistiğinin Türkiye’deki varlığına önemli katkılar sağladığımızı düşünüyorum." İfadelerinde bulundu.

Avrupa’da iş dünyasının prestijli dergileri arasında yer alan ve dünyanın dört bir yanında çok sayıda takipçisi olan dergide röportajı ve lojistik görselleriyle geniş yer ayrılan Uğur Çelikoğlu SASA bünyesinde çalışmaya devam ediyor.

Evli ve bir çocuk sahibi Çelikoğlu çeşitli lojistik projeleri için Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinde de görev alıyor.
 

Bakmadan Geçme