Bartınlı emekliler müjdeyi bekliyor

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde

AK Parti  4. Olağanüstü Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilere yönelik açıklamaları sonrasında gözler kabine toplantısına çevrilmişti.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." Demişti.

Kabine bugün toplanıyor

Kabine önemli gündem maddelerini görüşmek üzere bugün (9 Ekim Pazartesi) toplanacak. 

Saat 15.30'da başlaması beklenen toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere yönelik açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Bartın’da yaşayan binlerce emeklinin de göz kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına çevrilmiş durumda.

Kentin dört bir yanında emeklilerin tek gündemi kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamalar.

Zam bekleyen de var ek ikramiye bekleyen de

Bartın’da yaşayan emeklilerden bazıları zam beklentisi içinde. Enflansyon nedeniyle maaşlarının eridiğini ifade eden emekliler iyi bir zam oranı ile nefes alma umudunda.

Öte yandan maaşlarına yapılacak zam miktarının yanı sıra ikramiye sürprizi açıklaması bekleyen emekliler de var.
 

Bakmadan Geçme