Bartın TSO ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Bartın'da faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için ziyaret programlarına devam ediyor. 

İnşaat sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen Bartın TSO yönetimi, 2005-2009 döneminde Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan, İnşaat sektöründe uzun zamandır faaliyet gösteren Kemik İnşaat yetkilisi Mehmet Kemik’i yerinde ziyaret etti. 

Gerçekleşen ziyarete, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sandıkçı ve Yücel Oğullar ile Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara katılım sağladı. 

Ziyaret kapsamında, sektördeki güncel gelişmeler ile iş dünyasının ortak sorunları hakkında istişare edilerek, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Kemik, inşaat sektördeki son durum ve gelişmeler hakkında bilgiler vererek, İl ekonomisi geliştirecek çalışmalar hakkında önerilerde bulundu. 

Ziyaret sürecinde açıklamalarda bulunan Başkan Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti. 

Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. 

Bakmadan Geçme