Bartın TSO, TOBB seminerinde

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu heyeti, TOBB Ankara İkiz Kulelerde düzenlenen Bilgilendirme Seminerine katıldı. 

TOBB’un kurumsal yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgilerin verilmesiyle başlayan Seminerde TOBB İkiz Kuleler yerleşkesinin tanıtımı yapıldı.

15-17 Aralık tarihlerinde yapılan seminere Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Sandıkçı, Meclis Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı. 

Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki değişimlerin ve gelişmelerin anlatıldığı seminer kapsamında protokol kuralları, iş hayatında iletişim, yeşil dönüşüm başlıkları altında önemli bilgilere yer verildi. TOBB ETÜ,  TEPAV, TTM, TMO – TOBBLİDAŞ, TÜRİB, KGF, TOBB UYUM,  TOBB MEYBEM gibi iştirak ve kurumlar hakkında bilgilendirmeler ile devam eden seminer, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.
Seminer sonrasında açıklamalarda bulunan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık “Meclis üyelerimiz ile katılmış olduğumuz seminer kapsamında bilgilerimizi tazeleme fırsatı bulduk. Buradan almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda mevcut planlarımızda güçlendirmeler yaparak daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bilhassa Meclis Üyelerimizin diğer Oda ve Borsalar ile yapmış olduğu istişareler neticesinde bilgi havuzumuzu genişletmiş bulunmaktayız. Bu sebeple Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, TOBB yönetimine ve çalışanlarına sağladıkları bu imkandan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme